GRABOVSKY

Foglalj helyet most!

Vállalkozás indítás

                                       

Megvan a legjobb ötlet vállalkozásodhoz? Szeretnéd tudni, hogyan kezdj neki?

Miskolciként nekünk is fontos, hogy segítsük a helyi vállalkozásokat, amit a STARTER csomagunkon keresztül Te is igénybe vehetsz. Tudjuk, hogy egy vállalkozás indulásakor előfordulnak olyan körök, amik bizony feleslegesek és rabolják az időt. Erre szeretnénk Neked megoldást kínálni hiszen a mai világban ez az egyik legfontosabb. Mutatjuk, hogy miről szól a STARTER:

  • Konzultáció ügyvéddel

Teljes körű tájékoztatás cégalapítással kapcsolatosan. Valószínűleg már elkezdtél kutatni, hogy mit jelent a kft., bt., egyszemélyes vagy nonprofit kft. fogalma, de nem teljesen tiszta a kép, hogy Neked mi lenne a legjobb és az sem, hogy mi kell hozzá. Segítünk meghatározni a számodra optimális cégformát, illetve valamennyi céges okiratot elkészítünk és benyújtjuk a bíróságra.

  • Konzultáció könyvelővel

A konzultáció során az ügyvéd tanácsait követően lehetőséget adunk arra, hogy egy könyvelővel is meg tudd vitatni a következő teendőket, meg tudjátok beszélni, hogy a választott tevékenységhez milyen dokumentumok szükségesek, valamint az ezzel járó kötelezettségekről is tájékoztatást kaphatsz.

  •  Konzultáció pályázatíróval

Szeretnéd megismerni az aktuális pályázatokat amik cégeknek vagy vállalkozóknak szólnak? A konzultáció alkalmával széleskörű tájékoztatást kapsz és feltérképezitek az aktuális és jövőbeni lehetőségeket.

  • EXTRA


Ajándékba adunk egy 10 alkalmas munkaállomás bérletet, így céged indításakor külön költség nélkül tudod irodai környezetben intézni az első lépéseket.

További részletekről érdeklődj: +36 (46) 544 092

                             iroda@grabovsky.hu