GRABOVSKY

Foglalj helyet most!

Munkaállomás asztalbérlés

MUNKAÁLLOMÁS

A saját modern irodád, nem kell többet saját irodát bérelned horror áron, a GRABOVSKY-ban más vállalkozókkal, szabadúszókkal távmunkában dolgozó emberekkel dolgozhatsz együtt. Nincs más dolgod csak nézz rá a honalpunk kezdőlapján lévő naptárra, ha van szabad tárgyaló vagy munkaállomás csak gyere be, vagy foglalj előre időpontot és dolgozz egy motiváló, modern környezetben! Próbáld ki a home office helyett!

Hogyan működik?

Nézd meg a kezdőlapunkon a naptárat, ha nincs kiírva, hogy teltház már foglalhatsz is! A "foglalás" vagy a "foglalj helyet most" gombokra kattintva! Az első alkalommal van lehetőség próbanapra, sőt még egy kávéra is a vendégünk vagy! 

Napijegy: 3.000.- ft.

10 alkalmas bérlet: 15.000.- ft.

Havi bérlet: 20.000.- ft.

 

CÉGEKNEK 10-20 fő között

Több olyan partnerrel dolgozunk együtt, akiknek munkavállalói többnyire home officeban látják el a mindennapi munkát, azonban alkalmanként szükségük van egy irodahelyiségre, ahol a munkatársak találkozhatnak, ezzel segítve a hatékony munkavégzést.


Bejelentkezéssel, előre egyeztetett időpontokban a cégek igénye szerint biztosítunk megfelelő számú munkaállomást, valamint amennyiben szükséges tárgyalót is a megbeszélések hatékonyságának érdekében.

A GRABOVSKY étkezője az ebédszünetben természetesen használható az alkalmazottak számára, valamint büfét üzemeltetünk ahol kávét, vizet, üdítőt biztosítunk.

Egyedi árajánlatért forduljanak hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

e-mail: iroda@grabovsky.hu

tel.: +46544092

 

Foglalás