GRABOVSKY

Foglalj helyet most!

GINOP-5.1.3 - GRABOVSKY közösségi iroda

1./     A kedvezményezett neve

Regionális Ifjúsági Szolgáltató Központ

2./        A projekt címe

 „GRABOVSKY közösségi iroda” 

3./         A szerződött támogatás összege

18 974 508 Ft azaz tizennyolcmilliókilencszázhetvennégyezer-ötszáznyolc Forint

4./          A támogatás mértéke (%-ban)

97.03%

5./        A projekt tervezett befejezési dátuma

A projekt fizikai befejezésének határideje 2018.11.30.

Záró elszámolás benyújtásának határideje 2019.02.28.

6./        A projekt tartalmának bemutatása

KÖZÖSSÉGI IRODA – ÚJ KULTÚRA MISKOLCON

Új munkakultúrát kívánunk kialakítani a régióban a szolgáltatást igénybe vevők használói számára rendkívül kedvező feltételeket biztosít.

 

A fenntarthatóság, dinamizmus és innováció biztosított a kreatív, inspiráló terek által egy teljes iroda üzemeltetésének harmadáért egy coworker számára. A modell lényege: közös tér, tudás, információ, infrastruktúra használat, networking, melynek segítségével könnyebb szolgáltatót, partnert, befektetőt találni, mint otthonról vagy máshonnan.

 

A sokfajta tér a gyakorlatban arra szolgál, hogy a cégek, civil szervezetek, vállalkozók növekedési igényeit házon belül biztosítsuk, lehetővé téve számukra, hogy a már meglévő közösségüket megtartva fejlődjenek, bővüljenek.

 

A nyitva tartás három fő munkavállalóval biztosítjuk 8-20 óra között, váltott beosztással, rugalmas – a célcsoport igényeihez illeszkedő – munkaidővel. A munkaköri leírás és beosztás mintatervezete csatolsára kerül.

 

AZ IRODA, MINT KREATÍV ÉS KÖZÖSSÉGI TÉR – ÚJ FELFOGÁSBAN

A közösségi iroda egy kreatív és motiváló közeget biztosít jelen célcsoport számára, amely jól illeszkedik a célcsoporttagok kompetenciáihoz. A kreatív környezet motiválttá teszi a célcsoportot a maximális munkateljesítményre, illetve beleláthatnak a térség aktív vállalkozóinak és startup cégeinek mindennapi lendületes munkavégzésbe. A közösségi irodát igénybe vevők köre kellően motiválttá teszi a munkavállalókat a fejlődésre, valamint a különböző munkafeladatok – kommunikáció, marketing, koordináció, rendezvényszervezés – rendkívül széles körű tapasztalatot nyújtanak számukra, amelyekre helyzetükből adódóan nem volt lehetőségük.

Fontos, hogy nem csak az aktuális tervezésre van lehetősége a munkavállalóknak, hanem biztosítva van számukra a hosszú távú megélhetési tervezés lehetősége, ami a munkaerőpiacon kiemelkedően fontos, ezzel is kívánjuk vonzóvá tenni a pozíciót.

 

Célunk, hogy a szó szoros értelmében vett közösség is kialakuljon a közösségi irodában dolgozók között.

A közösségi irodában 20 munkaállomás vehető igénybe, amely segítségével 20 munkavállalónak egy időben teremtünk irodai környezetet úgy, hogy nem szükséges egy teljes irodát bérelniük.  Az irodához tartozó tárgyalókban állásinterjúk, megbeszélések, tárgyalások megvalósítását biztosítjuk ügyfeleink számára. Ezzel kívánjuk segíteni azokat a vállalkozókat, startup cégeket, civil szervezeteket, akik számára nincs meg a kellő anyagi feltétel az önálló iroda és tárgyaló folyamatos bérlésére.

TÁRGYALÓ

Találkozz ügyfeleiddel a GRABOVSKY tárgyalóiban. Biztosíthatod a diszkrét környezetet, de a kávét, üdítőt is ami elengedhetetlen a fontos megbeszélések alkalmával. Itt lehetőséged van nem csak tárgyalás lebonyolítására, hanem nagyobb létszámú 10-12 fős megbeszélések, előadások megtartására is.

Hogyan működik?

Keress minket, hogy mikor van szükséged tárgyalóra és mit szeretnél, hogy biztosítsunk. A megadott elérhetőségeken felkeresünk és egyeztetjük Veled a részleteket. Biztosítjuk, hogy a megbeszélt időpontra szabaddá váljon a kért tárgyaló.

 

 

Rendezvényhelyszín
Előre egyeztetett időpontban meet up, tréning, előadás,kisebb rendezvény elegáns helyszíneként készítjük elő számodra a GRABOVSKY-t. Ha szeretnéd társasjátékestet is tarthatsz nálunk, mi a partnereid vagyunk ebben is.

Hogyan működik?

Jelezd felénk igényedet és mi küldünk számodra egy adatbekérőt. Visszaküldés után az igényekhez igazítjuk árainkat és szolgáltatásainkat.

Tudjuk, hogy nem feltétlenül egyszerű székhelyet találni vállalkozásodnak. A GRABOVSKY-ban van arra lehetőség, hogy bejelentsd hozzánk székhelyed és elhelyezd cégtábládat is. Ha szükséged van leveleid továbbítására, akkor elektronikus és postai úton is segítünk ebben.

Hogyan működik?

Jelezd igényed, hogy szeretnéd nálunk tudni székhelyed. Mi előkészítjük a szükséges papírokat és tájékoztatunk a folyamatról.

 

 

7./       A projekt azonosító száma

GINOP-5.1.3-16-2017-00079