GRABOVSKY

Foglalj helyet most!

Gyermekkoncert a GRABOVSKY-ban (December 1.)

2019.11.05.

Klasszikus zenei előadás 4-10 éves korú gyermekeknek összeállítva, melyben Kóc (ZENErdei Manó) és Trilla (ZENErdei Tündérlányka) mesével és élő ”kis-koncerttel” avatják be a gyerekeket a klasszikus zene világába. A mesét sok-sok humorral, csattanóval és játékkal fűszerezik.

"A gyermekek nyelvén adjuk át a számukra legbefogadhatóbb módon a klasszikus zene csodáit. Kóc és Trilla bőrébe bújva játszva mesélünk, vonós, fúvós és ütős hangszerekkel kiegészülve pedig mese közben „kis-koncertet” adunk. Repertoárunkon minden műsorban a komolyzene legnagyobb
zeneszerzőinek darabjai kapnak helyet. A két előadásmód játékkal, a gyermekek interaktív bevonásával és humoros fordulatokkal kiegészülve a kicsik nyelvén adjuk át azt az életre szóló értéket, amit csakis a klasszikus zene hordoz magában."

Kóc és Trilla ez alkalommal (december 1, vasárnap 10 óra) a hangszerek világába kalauzolja a gyermekeket, vonós, fúvós, ütős hangszereket megszólaltatva. A koncerten testközelből hallhatják majd a gyermekek a cselló, a klarinét, a fuvola, a
gitár, a kisdob, sz elektromos zongora valamint a klasszikus ének hangját.

Kóc, ZENErdei manó: Vajda Éva énekes, a Miskolci Nemzeti Színház tagja
Trilla, ZENErdei tündérlányka: Viola Barbara, a miskolci Egressy Béni Zeneiskola fuvola szakos tanára

Helyszín: Miskolc, Rákóczi Ferenc utca 13.
GRABOVSKY cowering and more

Jegyek: https://tixa.hu/gyermeknap_grabovsky vagy a Rákóczi utca 13. szám alatt elővételesen! A szülőknek és a kísérőknek a belépés ingyenes!

Csoportos jegyek 10 főtől 1200/fő: Csak telefonon vagy személyesn az irodában vásárolható! 

vissza