GRABOVSKY

Foglalj helyet most!

Angol tábor

2019.07.17.

Gyere el a nyár utolsó táborába és érezd jól magad a sulikezdés előtt. Beszélj könnyen és magabiztosan angolul, itt nincs iskolapad és házi feladat. Helyette van játék, filmnézés és még angol anyanyelvű előadók is betoppannak.

A tábort nyelvi gátlásokkal küzdő, 10-14 éves, alap-és középfokon beszélő gyerekeknek ajánljuk, akik már nem teljesen kezdők, már megvannak a nyelvtani alapok, viszont könnyen és magabiztosan szeretnének beszélni angolul.

A mentorok magyar és brit állampolgárok, világutazó kalandorok, közel egy évtizedig éltek Londonban. #ezazigaziangol

Szilvi és Levi magyar és brit állampolgárok, kalandorok, világutazók és TEFL nyelvtanárok. Majd' egy évtizedig éltek Londonban, mindketten egy-egy nagyobb multinacionális cégnél dolgoztak és bejárták Nagy-Britanniát, valamint Európa nagy részét is. Mivel szeretik próbára tenni magukat, így Afrikába is eljutottak, ahol maratont futottak és önkénteskedtek is. Éltek már Thaiföldön, Balin, most pedig a következő ázsiai útjuk előtt szánnak időt arra, hogy az újabb generációknak is átadják a jelenkor talán legfontosabb készségét: az angol nyelvtudást. 

Hogyan fog kinézni egy nap a táborban?

Az oktatás 100% beszédközpontú, ahol leginkább az utazás témakörét vesszük alapul. Játékosan, tankönyvek nélkül sajátítjuk el a gyakorlati nyelvtudást. Személyre szabott figyelem, élményalapú, gyakorlati, beszédorientált és kreatív foglalkozások. Nem hagyományos angol nyelvtanfolyam lévén, a kommunikáció több mint 90%-ban kizárólag angol nyelven történik, ezzel is megalapozva a tábor hatékonyságát . 

- Skype és személyes beszélgetés angol anyanyelvű vendégekkel 

- Különbségek megfigyelése az akcentusok között: Szavak, kifejezések a brit és az amerikai angolban 

- Film és zene értelmezés, fordítás 

- Ismerkedés slang szavakkal és idiómákkal, nehezen kiejthető szavak gyakorlása 

- Szituációs játékok a leggyakoribb élethelyzetekkel: Utazás, jegyvásárlás, útbaigazítás, éttermi rendelés, vásárlás stb., valamint a feladatokhoz kapcsolódó nyelvtani szabályok átismétlése 

- Páros gyakorlatok: beszélgetés változatos és érdekes témákról, az angolszász kultúráról, oktatásról, hobbikról, ételekről, saját kedvenc témákról 

- Csoportos foglalkozás: angol nyelven folyó csapatmunka és problémamegoldás gyakorlása, valamint a kreativitás fejlesztése céljából. Sokszor játékos formában (pl. szerepjáték), vagy szabadtéri program keretében zajlik. 

- Játékos foglalkozás: sport, vetélkedők, activity a szókincs fejlesztésével.

Egy átlagos nap menetrendje:

08:00-08:20 - Érkezés

08:20-10:20 - Délelőtti foglalkozás

10:20-11:00 - Tízórai

11:00-12:30 - Kiscsoportos foglalkozás

12:30-13:30 - Ebédszünet

13:30-15:00 - Délutáni foglalkozás

15:00-16:20 - Film

16:20 - Napzárás

A tábor időpontja: augusztus 26-30. 08:00-16:20

A tábor helyszíne: GRABOVSKY coworking and more, 3530 Miskolc, Rákóczi Ferenc utca 13.

A tábor díja: 29.990.-

A tábor díja magában foglalja a tízórait, ebédet és uzsonnát egyaránt. Ételérzékenyek, allergiások esetében előzetes egyeztetés után személyre szabott menü igényelhető.

A jelentkezés a tábori díj befizetése után érvényes.

Fizetési lehetőség: hétfőtől-péntekig a GRABOVSKY coworking irodában 09.00-16:00 között készpénzben.

Angol Tábor

Jelentkező neve *:
Szülő e-mail címe *:
Szülő telefonszáma *:
Jelentkező telefonszáma *:
Jelentkező e-mail címe *:
Nyelvtudás szintje *:
Ételérzékenység *:
Életkor *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza