GRABOVSKY

Foglalj helyet most!

3+1 lépés a startupod beindításához címmel

2018.03.02.

Benned is megszületett a nagy ötlet? Tedd meg a következő lépést és indulj el a siker útján!
3+1 alkalmas rendezvényünkön a Miskolci startupereknek, vállalkozóknak nyújtunk elméleti és gyakorlati tanácsokat az induláshoz és a sikeres működéshez. GYERE EL TE IS a GRABOVSKY-ba március 29-én : https://www.facebook.com/events/746457282214796/

Havonta egyszer, alkalmanként három órában hallgathattok célzott előadásokat nagy tapasztalattal rendelkező szakemberektől az ötletgenerálástól egészen a prototípus, vagy MVP elkészítésének módjaiig, illetve segítséget nyújtunk a terméked eladásához is egy pitch tréning keretein belül. És ha már megtanultál pitchelni, gyakorlatban is bemutathatod az üzletfejlesztési csapatunk, illetve akár potenciális befektetők előtt is, hogy mire vagy képes! Az előadásokon kívül e-learning anyagokkal, elvégzendő feladatokkal és a startup koordinátorunk, Törőcsik Gábor személyes tanácsadásával segítjük a fejlődésed.


Kinek szól?

Korosztály nélkül minden, az IKT szektorban innovatív lehetőséget magában hordozó induló, vagy már a kezdeti lépéseket megtévő ötletgazdáknak és vállalkozásoknak. De akkor is jelentkezhetsz, ha még nincs saját ötleted, de szívesen belefognál valami újba, ha szeretnél többet megtudni a startupok világáról, ha szeretnéd tudni, hogyan kell elkezdeni egy új üzletet!


Ha nem vettél részt az 1. alkalman, nem gond! A résztvevőknek szóló e-learning anyagokkal el tudod sajátítani az elhangzottakat. 


A második alkalom témái:
Team work, Management, Leadership,skills and roles
Startup business kultúra

REGISZTRÁCIÓ :https://3plusz1-miskolc.ticketninja.io/

vissza