GRABOVSKY

Foglalj helyet most!

Blog

Home office: így dolgozz otthonról anélkül, hogy megőrülnél

2020.03.31.

A home office-nak kétségkívül megvannak az előnyei (olyan zenét hallgathatsz, amilyet csak akarsz és senki sem zavar meg ötpercenként), de mindig eljön az a pillanat, amikor meg kell küzdened az elszigeteltséggel és az egyedülléttel. A Wired összegyűjtött néhány tanácsot arra vonatkozólag, hogyan dolgozz távmunkából anélkül, hogy megőrülnél.

tovább

Ők a koronavírus első gazdasági áldozatai: így mégis új, zsíros állásuk lehet

2020.03.30.

Már most több tízezren vannak azok, akik a koronavírus-járvány következtében veszítették el az állásukat Magyarországon. Megint csak sokakat csökkentett fizetéssel küldtek haza, rengeteg irodista pedig hetek óta home office-ban dolgozik, ráadásul a kijárási korlátozás miatt sem lehet igazából menni sehová sem.

tovább

Online kommunikációs csatornáid a COVID-19 idején 1. rész

2020.03.27.

Az látható, hogy a vállalkozások óriási változásra vannak kényszerítve az elmúlt és az elkövetkező időszakban, ami nagyban érinti az online kommunikációs stratégiát.

Talán a jövőben ezt az időszakot „koronavírus marketing” időszaknak fogják nevezni, mivel a változtatás jelenleg nem opció.

tovább

Elvesztettem az állásom a koronavírus-járvány miatt: mit kell most tennem?

2020.03.24.

Rengetegen veszítették el az állásukat a koronavírus-járvány kitörése miatt, és várhatóan még nagyon sokan fogják. Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter néhány nappal ezelőtt arról beszélt, hogy "sok százezres" munkanélküliséggel számol a kormányzat. Sokak számára most az egyetlen bevételi forrás az álláskeresési járadék lesz. Mutatjuk, mi a teendő, ha igényelni szeretnéd a juttatást.

tovább

Ez a legjobb, amit most a KATA-s vállalkozók tehetnek: akár van bevételük, akár nincs

2020.03.23.

Csak találgatni lehet, mik lesznek a koronavírus-járvány gazdasági hatásai hosszú távon, azonban már most rengeteg szektorban megindultak az elbocsátások, csökkennek a jövedelmek, sok dolgozó helyzete vált bizonytalanná hetek leforgása alatt.

tovább

"Mit tegyen most egy vállalkozás, amelyik túl akarja élni a következő válságot?"

2020.03.20.

A gazdasági válságok bírnak néhány jellegzetes, látványos kísérő elemmel: komor jóslatokba bocsátkozó elemzőkkel, drámai bejelentésekkel, tőzsdei mélyrepüléssel, aggodalmas képet vágó politikusokkal, a negyedéves adatokat árgus szemmel figyelő és értelmező szakértőkkel. Az elemzők és vezetők hónapról hónapra a visszaesésre készítik a nyilvánosságot, ami azonban csak nem akar egyelőre eljönni.

tovább

#FreeGen - Egy előadássorozat a MOST generációjának!

2019.04.03.

Egy előadássorozat a MOST generációjának


Miről szól a #FreeGen?


A MOST generációjának fontos, hogy olyan munkát végezzen, amit szeret és még fontosabb, hogy jól érezze magát benne. Továbbá fontos számára a motiváció, hogy tudjon inspirálódni, fejlődni, fejlődni, fejlődni, mindeközben pedig pénzt keresni.


Mi ebben szeretnénk, hogy segítségetekre legyen a #FreeGen.


Az első lépések

tovább

Véradás – Várakozáson felüli eredmény a GRABOVSKY-ban

2018.12.13.

December 11-én a GRABOVSKY-ban egy különleges eseményt szerveztünk, aminek a célja a segítségnyújtás volt. Összesen 26 fő jött el hozzánk, hogy vért adhasson, amiből 23 fő megfelelt minden feltételnek és sikeresen adott vért.

tovább

Coworking Neked! Jogászból lett "szellemi edző"

2018.07.23.

Rita már túl van egy sikeres képzés sorozaton nálunk, nemsokára indul a következő és augusztusban két rendezvényt is csinál. Megkérdeztük miért választotta a coaching-ot, mit is takar manapság coachnak lenni és mik a tapasztalatai eddig Miskolcon!

tovább

Coworking Neked: Londonból Miskolcra!

2018.05.25.

Az egyik legrendszeresebb asztalbérlőnkkel beszélgettünk röviden, hogy érzi magát Miskolcon azon belül a GRABOVSKY-ban. Misi egyéni vállalkozóként, nem rég tért haza a szigetországból és már harmadik hónapját kezdi nálunk és azóta 9-6 óráig szigorúan az irodába tölti a mindennapjait. Rendezvény alatt is, ha teheti beköltözik valamelyik tárgyalóba, hiszen a családja után neki a munka áll a legfontosabb helyen.

tovább