GRABOVSKY

Foglalj helyet most!

Blog

#FreeGen - Egy előadássorozat a MOST generációjának!

2019.04.03.

Egy előadássorozat a MOST generációjának


Miről szól a #FreeGen?


A MOST generációjának fontos, hogy olyan munkát végezzen, amit szeret és még fontosabb, hogy jól érezze magát benne. Továbbá fontos számára a motiváció, hogy tudjon inspirálódni, fejlődni, fejlődni, fejlődni, mindeközben pedig pénzt keresni.


Mi ebben szeretnénk, hogy segítségetekre legyen a #FreeGen.


Az első lépések

tovább

Véradás – Várakozáson felüli eredmény a GRABOVSKY-ban

2018.12.13.

December 11-én a GRABOVSKY-ban egy különleges eseményt szerveztünk, aminek a célja a segítségnyújtás volt. Összesen 26 fő jött el hozzánk, hogy vért adhasson, amiből 23 fő megfelelt minden feltételnek és sikeresen adott vért.

tovább

Coworking Neked! Jogászból lett "szellemi edző"

2018.07.23.

Rita már túl van egy sikeres képzés sorozaton nálunk, nemsokára indul a következő és augusztusban két rendezvényt is csinál. Megkérdeztük miért választotta a coaching-ot, mit is takar manapság coachnak lenni és mik a tapasztalatai eddig Miskolcon!

tovább

Coworking Neked: Londonból Miskolcra!

2018.05.25.

Az egyik legrendszeresebb asztalbérlőnkkel beszélgettünk röviden, hogy érzi magát Miskolcon azon belül a GRABOVSKY-ban. Misi egyéni vállalkozóként, nem rég tért haza a szigetországból és már harmadik hónapját kezdi nálunk és azóta 9-6 óráig szigorúan az irodába tölti a mindennapjait. Rendezvény alatt is, ha teheti beköltözik valamelyik tárgyalóba, hiszen a családja után neki a munka áll a legfontosabb helyen.

tovább

Coworking multiknak? Működhet?

2018.04.10.

Korábbi bejegyzéseinkben arról beszéltünk, hogy ha az ember egyéni vállalkozóként vagy freelancerként tevékenykedik, nincs kötött munka ideje és nem kell bejárni a munkahelyére. A legoptimálisabb számos okból a coworking, nem pedig a home office és a kávézó vagy akár saját méregdrága iroda.

tovább

Coworking Neked! Egy fiatal, külföldi vállalkozó tapasztalatai Miskolcon!

2018.03.01.

Az egyik legrégebbi asztalbérlőnkkel, Nataval beszélgettünk ezen a héten, aki az egyik szomszédos országból érkezett kis városunkba, és itt építi a karrierjét grafikus, illusztrátorként, meséljen kicsit magáról, a Magyarországon és a GRABOVSKY-ban eltöltött idejéről.

tovább

Szakadj ki a megszokott munkavégzésből!

2018.02.27.

Összegyűjtöttünk 11 elképesztő statisztikai adatot a cowrorkingben dolgozó emberekről, ami segít eldönteni te milyen munkaformát válassz!

tovább

Miért éri meg közösségi irodába költözni, ha otthonról dolgozol?

2018.02.16.

A GRABOVSKY Miskolc első coworking irodája, ezért úgy gondoltuk, hogy segítünk Nektek megismerni mit is jelent ez a munkakultúra. Összegyűjtöttünk néhány hasznos dolgot, ami segíthet döntést hozni, ha épp azon gondolkozol, hogy kipróbáld-e a coworkinget.

tovább

Ne maradj le a GRABOVSKY híreiről!

2018.01.31.

Már biztosan értesültél arról, hogy a Facebook olyan változásokat vezet be, amelyek érintik az általad követett tartalmakat. Persze sokan tudjátok azt is, hogy mit kell tenni annak érdekében, hogy a tartalmak továbbra is aktívan megjelenjenek, viszont akadhat aki esetleg lemaradt vagy még nem tette meg a néhány kattintásból álló változtatást. Segítünk néhány lépésben.

tovább

GRABOVSKY és a Coworking neked!

2018.01.30.

Megkérdeztük az egyik munkaállomás bérlőnket, Udvarhelyi Ádámot a Meshwork Digital online marketinggel foglakozó vállalkozás egyik alapítóját, ő miért választotta a szolgáltatásunkat, és miben tud többet számára a GRABOVSKY és a coworking, mint bármely más helyszín, ha munkáról van szó.   

tovább