GRABOVSKY

Foglalj helyet most!

Blog

Coworking Neked! Jogászból lett "szellemi edző"

2018.07.23.

Rita már túl van egy sikeres képzés sorozaton nálunk, nemsokára indul a következő és augusztusban két rendezvényt is csinál. Megkérdeztük miért választotta a coaching-ot, mit is takar manapság coachnak lenni és mik a tapasztalatai eddig Miskolcon!

tovább

Coworking Neked: Londonból Miskolcra!

2018.05.25.

Az egyik legrendszeresebb asztalbérlőnkkel beszélgettünk röviden, hogy érzi magát Miskolcon azon belül a GRABOVSKY-ban. Misi egyéni vállalkozóként, nem rég tért haza a szigetországból és már harmadik hónapját kezdi nálunk és azóta 9-6 óráig szigorúan az irodába tölti a mindennapjait. Rendezvény alatt is, ha teheti beköltözik valamelyik tárgyalóba, hiszen a családja után neki a munka áll a legfontosabb helyen.

tovább

Coworking multiknak? Működhet?

2018.04.10.

Korábbi bejegyzéseinkben arról beszéltünk, hogy ha az ember egyéni vállalkozóként vagy freelancerként tevékenykedik, nincs kötött munka ideje és nem kell bejárni a munkahelyére. A legoptimálisabb számos okból a coworking, nem pedig a home office és a kávézó vagy akár saját méregdrága iroda.

tovább

Coworking Neked! Egy fiatal, külföldi vállalkozó tapasztalatai Miskolcon!

2018.03.01.

Az egyik legrégebbi asztalbérlőnkkel, Nataval beszélgettünk ezen a héten, aki az egyik szomszédos országból érkezett kis városunkba, és itt építi a karrierjét grafikus, illusztrátorként, meséljen kicsit magáról, a Magyarországon és a GRABOVSKY-ban eltöltött idejéről.

tovább

Szakadj ki a megszokott munkavégzésből!

2018.02.27.

Összegyűjtöttünk 11 elképesztő statisztikai adatot a cowrorkingben dolgozó emberekről, ami segít eldönteni te milyen munkaformát válassz!

tovább

Miért éri meg közösségi irodába költözni, ha otthonról dolgozol?

2018.02.16.

A GRABOVSKY Miskolc első coworking irodája, ezért úgy gondoltuk, hogy segítünk Nektek megismerni mit is jelent ez a munkakultúra. Összegyűjtöttünk néhány hasznos dolgot, ami segíthet döntést hozni, ha épp azon gondolkozol, hogy kipróbáld-e a coworkinget.

tovább

Ne maradj le a GRABOVSKY híreiről!

2018.01.31.

Már biztosan értesültél arról, hogy a Facebook olyan változásokat vezet be, amelyek érintik az általad követett tartalmakat. Persze sokan tudjátok azt is, hogy mit kell tenni annak érdekében, hogy a tartalmak továbbra is aktívan megjelenjenek, viszont akadhat aki esetleg lemaradt vagy még nem tette meg a néhány kattintásból álló változtatást. Segítünk néhány lépésben.

tovább

GRABOVSKY és a Coworking neked!

2018.01.30.

Megkérdeztük az egyik munkaállomás bérlőnket, Udvarhelyi Ádámot a Meshwork Digital online marketinggel foglakozó vállalkozás egyik alapítóját, ő miért választotta a szolgáltatásunkat, és miben tud többet számára a GRABOVSKY és a coworking, mint bármely más helyszín, ha munkáról van szó.   

tovább

Coworking? Közösségi iroda?Munkaállomás? Mit is jelent ez Miskolcon!

2018.01.30.

Mi az a coworking?

Ha nagyon egyszerűen akarunk fogalmazni, egy bérelhető iroda, ahová bárki bemehet bérleti szerződés, valamint hatalmas összegek kifizetése nélkül, és szabadon tudja végezni a munkáját

tovább

MEGNYITOTT MISKOLC ELSŐ KÖZÖSSÉGI IRODÁJA!

2018.01.30.

GRABOVSKY-Coworking and more – ez a neve Miskolc első közösségi irodájának. Az egyedülálló kezdeményezés több hónapos előkészületet követően szeptember 15-én mutatkozott be a nyilvánosság előtt.

tovább