GRABOVSKY

Foglalj helyet most!

A Grabovsky-team

 

Rikter Ádám

Rikter Ádám vagyok, a GRABOVSKY ötlete 2016-ban jutott eszembe, természetesen ekkor még nem volt letisztulva a modell.

Több mint egy év előkészítő munka után 2017-ben megnyitottunk, azóta én koordinálom a működést és a munkatársaimat a mindennapokban.

Kommunikációs, tréneri és nemzetközi tapasztalataim segítenek a folyamatos kihívások leküzdésében. Hozzám fut be alapvetően minden ami a GRABOVSKY-val kapcsolatos, utána pedig projekteket osztunk ki egymás között. Rebekára és Viktorra maximálisan tudok támaszkodni a mindennapokban.

Nyitott vagyok az új gondolatokra, ötletekre, együttműködésekre és alapvető filozófiám a win-win minden helyzetben.

 

Tóth Viktor

Sziasztok, Viktor vagyok! Közel másféle éve erősítem a GRABOVSKY csapatát. Ez idő alatt szerveztem és koórdinálltam több nagy rendezvényünket, így például a GRABOVSKY gardent a borangoláson, ahol több száz ember megfordult, emellett pedig a #FreeGen rendezvénysorozatunk kreatív munkájában is aktívan kivettem a részem.


A rendezvények mellett továbbá az online marketinget és hirdetéseket is én kezelem.


Mivel kereshettek Engem?
Ha székhelyszolgáltatást szeretnétek igénybe venni, vagy ha tárgyaló- és munkállomás-bérléssel kapcsolatban szeretnétek többet megtudni.

Szűcs Rebeka

Sziasztok! Rebeka vagyok.

Tavaly nyáron kerültem a GRABOVSKY csapatába és azóta nagy lelkesedéssel veszem ki a részem a munkából.

Projekteket viszek, egy-egy komplett rendezvényért felelek. Kézben tartottam például a Pengető Utcazene Fesztivált, a CineFest-tel, és a Becherovka Miskolci Farsanggal együttműködve. Én menedzselem továbbá a véradások megszervezését, mert amellett, hogy munkára alkalmas helyet és szórakozási lehetőséget biztosítunk az emberek számára, a jótékony megmozdulásokat úgyszintén fontosnak tartjuk.

A színes, nyüzsgős illetve jótékonykodós rendezvények mellett persze a közösségi iroda élete is zajlik. Ebben a feladataim része például a munka- és pénzügyi adminisztráció, valamint Viktorral közös erővel az ügyfelek segítése, tárgyaló, munkaállomás, rendezvénytér foglalások kezelése, és az iroda naprakész helyzetének fenntartása.

Keressetek bizalommal!

 

3530 Miskolc, Rákóczi Ferenc u. 13. | iroda@grabovsky.hu | +36 (46) 544 092